تابلو شیرینی سرا و قنادی

تابلو شیرینی سرا و قنادی :
شیرینی از خوراکی های محبوب ما انسانهاست که در اکثریت مراسم ها و جشن ها مورد استفاده واقع می شود و با توجه به طرز پخت و تهیه به دو دسته کلی شیرینی خشک و شیرینی تر تقسیم می شوند . در مغازه شیرینی فروشی اقلام متعدد کیک ها ، شیرینی ها ، تخمه ، انواع آجیل ، پسته ، فندق ، وسایل و ابزارهای تزییناتی تولد و سفره عقد ، انواع حلوا ، انواع شکلات ، انواع کاکائو ، انواع بیسکویت و دیگر موارد ارائه و عرضه می شوند و مشتریان به مصرف این خوراکی ها علاقه بسیار زیادی دارند و رقابت در حوزه شیرینی پزی بسیار است بنابراین برای جذب مشتریان بیشتر لازم است از روش های تبلیغاتی متعددی بهره گرفته شود که یکی از برترین و تاثیرگذارترین ابزارهای تبلیغاتی در این حوزه که بسیار پرکاربرد و ضروری است تابلوسازی می باشد . با سفارش یک تابلو تبلیغاتی زیبا و نصب آن در سر در مغازه می توانید نام برند خود را برای همیشه در ذهن مشتریان حک نمایید تا در صورتی که مشتری نیاز به محصولات شما پیدا کرد براحتی نام برند حک شده در ذهن مشتری برای او یادآور شود و مشتری به سراغ شما بیاید .

تابلو شیرینی سرای و قنادی :
تابلو شیرینی و کیک یک نوع تابلو تبلیغاتی است که برای معرفی نام برندینگ قنادی یا شیرینی پزی در سر در مغازه نصب می شود تا مشتریانی که از شما خرید می کنند نام برند شما را بشناسند و در مواردی که شیرینی ها طعم لذت بخشی را در مشتری پدید آورد و مشتری برای بار دیگر خواست از آن شیرینی ها تهیه نماید بتواند به راحتی نام برند شما را در ذهن خود داشته باشد و به مغازه شما مراجعه نماید . پس برای مراجعه مجدد مشتریان به مغازه ، نیاز است که محصولات ارائه شده به مشتریان طعم و کیفیت مرغوبی داشته باشند تا مشتری را به برند شما وفادار نماید .

نمونه تابلو شیرینی سرا بسیار زیاد است و  انتخاب مدل تابلو شیرینی سرا بستگی به بودجه و سلیقه مشتریان دارد . گروه تابلوسازی ایمن نورتاب دارای نمونه طرح تابلو شیرینی سرا به شکل های متعدد می باشد . طرح تابلو مغازه شیرینی فروشی به صورت طرح لایه باز جهت چاپ بنر و فلکس موجود می باشد که مشتریان به راحتی می توانند نوع تابلوی تبلیغاتی خود را برگزینند .

برای ساخت و سفارش انواع تابلو شیرینی سرا می توانید از انواع تابلوهای تبلیغاتی زیر بهره ببرید :

تابلو چلنیوم شیرینی سرا:
یکی از برترین نوع تابلوهای تبلیغاتی حال حاضر تابلو چلنیوم است که می توان از انواع متعدد آن نظیر تابلو چلنیوم ستاره ای شیرینی سرا ، تابلو چلنیوم الماسی شیرینی سرا ، تابلو چلنیوم کریستالی شیرینی سرا ، تابلو چلنیوم دوبل شیرینی سرا و دیگر موارد به عنوان تابلو چلنیوم شیرینی فروشی بهره برد . شیرینی فروشی ها مکان هایی هستند که افراد به محض ورود به دکوراسیون داخلی و نظافت آن توجه می کنند و در وهله اول مشتری برای ورود به داخل مغازه ، به نمای ساختمان یا مغازه و تابلو سر در توجه می نماید و هر چه تابلوی تبلیغاتی تعبیه شده در سر در مغازه زیباتر و شیک تر باشد و نمای مغازه جلوه مناسبی داشته باشد به راحتی می تواند مشتریان را جذب نماید پس از ورود مشتری به داخل مغازه و عمل خرید ، برای وفاداری او لازم است تا شیرینی های پخته شده و سایر اقلام خوراکی ، طعم و لذت کافی را برای مشتری به ارمغان بیاورد .

تابلو ال ای دی شیرینی سرا :
تابلو ال ای دی شیرینی فروشی یک تابلوی تبلیغاتی دیجیتالی است که به دو شکل متفاوت اجرا می شود :

تابلو ال ای دی ثابت : این تابلو قادر به حرکت نوشته ها و تصاویر نیست اما با نورپردازی های ویژه ای که بر روی آن پیاده سازی می شود به راحتی می تواند نظر هر رهگذری را جلب کند.

تابلو ال ای دی روان : یکی از جذاب ترین تابلوهای تبلیغاتی است که به عنوان تابلو شیرینی سرا مورد استفاده بالقوه ای واقع می شود و در واقع قنادی ها یا شیرینی سراها برای معرفی برند خود به عموم مردم ، از دو نوع تابلو استفاده می کنند که یک نوع تابلو سر در مغازه است و نوع دیگر تابلو ال ای دی است که یا به عنوان تابلو سر در مغازه و یا به عنوان تابلو تبلیغاتی در مسافتی دورتر از مغازه برای معرفی برندینگ نصب می شود . شیرینی سراها جدیداً از تابلو ال ای دی جهت دور درب ورودی به صورت تابلو ال ای دی نواری بهره می برند که جلوه بهتری را برای مکان کسب فراهم می سازد .

تابلو کامپوزیت شیرینی سرا:
تابلو کامپوزیت هم جزء تابلوهایی است که توسط صنف شیرینی پزی مورد استقبال زیادی واقع شده است . در واقع می توان از انواع حروف برجسته برای ساخت تابلو کامپوزیت بهره برد . تابلوساز معمولاً در ساخت پس زمینه تابلوهای تبلیغاتی ، از پی وی سی استفاده می کند اما زمانی که مشتریان تمایل داشته باشند که زیرساز تابلوی تبلیغاتی آنها حاوی ورق های کامپوزیت باشد تابلوساز به جای پی وی سی از ورق های کامپوزیت برای ساخت تابلو بهره می برد . ورق های کامپوزیت براق و درخشان هستند و جلوه و نمای شیک تری را برای تابلو به ارمغان می آورند .

تابلو ترموود شیرینی سرا:
ترموود یک نوع چوب مقاوم است که در نمای ساختمان و ساخت تابلو مغازه مورد استفاده واقع می شود . تابلو ترموود یک تابلو با زمینه چوبی است که حروف برجسته مندرج بر روی آن طبق نیاز و سلیقه مشتری انتخاب می شود . تابلو ترموود می تواند جلوه طبیعی و آرامش بخش را برای محیط کسب فراهم سازد .

تابلو نئون شیرینی سرا :
یکی از قدیمی ترین و در حین حال پرکاربردترین تابلوهای تبلیغاتی تابلو نئون است که به دو شکل مختلف تابلو نئون پلاستیک و تابلو نئون شیشه ای قابل پیاده سازی است تابلو نئون استفاده زیادی به عنوان تابلو شیرینی سرای دارد و توسط مشتریان زیادی سفارش داده می شود.

تابلو وکیوم شیرینی سرا :
تابلو وکیوم به علت داشتن حجم و حالت سه بعدی جلوه بسیار مناسبی را برای تابلو مغازه به ارمغان می آورد و مشتریان در همان نگاه اول مجذوب این تابلوی تبلیغاتی زیبا خواهند شد .

تابلو استیل شیرینی سرا :
اگر مکان کسب شما نیاز به نور چندانی ندارد و نور را از محیط اطراف دریافت می کند با سفارش تابلو استیل شیرینی سرا ، مشتریان می توانند یک تابلوی زیبا و مقاوم را برای تابلو مغازه سفارش دهند تابلو استیل با پلکسی مات و تابلو استیل طلایی از پرکاربردترین تابلوهاست . تابلو حروف استیل برجسته را می توان به صورت نور اندریک نیز اجرا نمود در این روش تابلوساز هنگام ساخت تابلو فاصله ای مابین حروف و زمینه ایجاد می نماید که منبع روشنایی در این فواصل جاسازی می شوند و هنگام روشن شدن تابلو استیل نور اندریک یک زمینه سایه روشن در تابلو بوجود می آید که زیبایی تابلو را دوچندان می کند .

تابلو فلکسی شیرینی فروشی :
تابلو فلکسی شیرینی سرا در گذشته بصورت بدون نور اجرا می شد اما امروزه قابل نورپردازی هم هست اما در حال حاضر تابلو چلنیوم نسبت به تابلو فلکسی بیشتر مورد استفاده واقع می شود .

تابلو لایت باکس شیرینی سرا :
تابلو لایت باکس هم می تواند به عنوان تابلو سر درب مورد استفاده واقع شود و هم در بخش های داخلی مغازه یا مکان کسب ، به صورت لایت باکس ایستاده و یا لایت باکس آویز برای معرفی محصولات و یا خدمات مورد استفاده قرار می گیرد و تصاویر و یا پیام تبلیغاتی در داخل باکس تبلیغاتی قرارمی گیرد برای تابلو مغازه شیرینی فروشی می توانید تصویری از انواع شیرینی های خوشمزه را چاپ و در تابلو لایت باکس به نمایش درآورید .

تلویزیون شهری تابلو سرا:
تلویزیون شهری نیز ابزار تبلیغاتی بسیار مفیدی است که در شیرینی پزی کاربردهای زیادی دارد . شما برای جذب مشتریان بیشتر و بدست آوردن اعتماد مشتریان ، می توانید از نحوه پخت شیرینی ها در کارگاه شیرینی پزی و بخش های متعدد مغازه و محصولات متعدد عکسبرداری نمایید و سپس به صورت کلیپ های تبلیغاتی در تلویزیون شهری در مکان های پرازدحام و عمومی به معرض نمایش بگذارید .

تاریخچه شیرینی :
تاریخچه شیرینی به  قرن هفتم میلادی و به ایران باستان بر می گردد . در زمان امپراتوری ایران باستان ، قنادها برای نخستین بار کیکی به نام لاویش را آماده کردند . در آن زمان شیرینی های متعددی همچون کوکی ، کیک های خشک ، شیرینی های فینگر فودی و دیگر شیرینی ها که با استفاده از موادی همچون آرد ، کره ، تخم مرغ و شکر درست می شدند توسط کشورهای مختلف به صورت مشترک طبخ و آماده استفاده می شدند . اما اگر بخواهیم نگاهی به تاریخچه شیرینی در ایران بیاندازیم می بایست سری به دوران ناصرالدین شاه بزنیم در آن زمان ها اقلامی نظیر قند ، نقل و نبات در مغازه ها به فروش می رفت  که آن مغازه ها را قنادی می نامیدند . با وجود تلاش های بسیار زیاد ناصرالدین شاه در آن دوران ایران قادر به تولید قند ایده آلی نبود و قند را از کشورهای متعدد نظیر بلژیک و روسیه وارد می کردند . در آن دوران قندهایی که توسط کشور ما تولید می شد از شکر جوشانده حاصل می شد که طعم چندان جالبی نداشتند در حالی که قندهای بلژیکی نرم و خوشمزه بودند و قندهای روسی نیز خوشمزگی داشتند اما سفت و سخت بودند اما قندهای ایرانی هیچ طعم جالبی نداشتند که این امر سبب نارضایتی ناصرالدین شاه بود تا اینکه تصمیم گرفت کارخانه قندسازی در کهریزک احداث نماید اما به دلیل برخی عوامل خارجی این کارخانه نتوانست بیشتر از 12 روز به کار خود ادامه دهد زیرا کشورهای بلژیک و روسی همچنان در صدد بودند که ایران قند را از آنها بخرد اما چیزی نگذشت که رضاخان توانست مجدداً کارخانه را باز نموده و علاوه بر آن ، کارخانه های دیگری جهت تولید قند بازگشایی شدند . با وجود زیادی قند و شکر و تولید داخلی کم کم قنادها با استفاده از ترفندها و خلاقیت ها اقدام به تولید شیرینی نمودند . در دوران هخامنش نیز جو به عنوان یک ماده غذایی به شکل های متفاوت مورد استفاده واقع می شد و انسان ها در آن زمان ، جو را نیم کوب می کردند و با استفاده از شیر و آرد ، انواع شیرینی ها و نان ها را می پختند . بیسکویت نیز یکی دیگر از کشفیات است که در رم باستان ، انسانها برای اطمینان از داغی تنور ، یک تکه خمیر کوچک را به داخل تنور می انداختند و بعد از پخت نان ، خمیر هم برشته و خوشمزه می شد پس از آن شکر و کاکائو و دیگر مواد شیرینی پزی وارد بازار شدند و در آن زمان ها اروپاییان با شکر یک شیرینی با نام شیرینی کوکی می پختند که همان بیسکویت است یعنی چیزی که دو بار پخته می شود در قرن پانزدهم هم پخت پنکیک آغاز شد و در قرن نوزدهم و با انقلاب صنعتی طبخ انواع کیک ، بیسکویت و ژله به صورت انبوه آغاز شد و از قرن نوزدهم تهیه انواع دونات در شیرینی پزی ها مرسوم گشت .

امروزه انسانها برای برگزاری جشن تولد ها ، عروسی ها ، پای کوبی ها و اعیاد از انواع شیرینی ها ، تخمه ، آجیل ، شکلات و دیگر تنقلات بهره می برند و شیرینی جزء ضروریات در جشنها محسوب می شود .

تاریخچه شیرینی پزی در اروپا :
اروپا قرن ها بعد از آسیا اقدام به طبخ شیرینی نمود اما عسل زودتر از آسیا در اروپا مورد استفاده واقع شد . بعد از لشکرکشی مسلمانان به اروپا و به کشور اسپانیا و جنگ های صلیبی ، انواع ادویه جات و مواد غذایی و مواد شیرینی پزی و طرز طبخ آنها از کشورهای آسیایی به کشورهای اروپایی منتقل شد .

در اواخر قرن چهاردهم میلادی ویفرهای کوچک که توسط کرم های رنگی پر شده بودند در پاریس برای مصرف عموم مردم در شیرینی پزی ها عرضه شدند و سپس انواع کیک توسط اروپاییان طبخ شد و اولین کیک های اسفنجی در قرن هجدهم پخته شد در آن زمان برای پف کردن کیک از تخم مرغ استفاده می شد اما در سال 1850 بکینگ پودر به عنوان موادی جهت پف کیک مورد استفاده واقع گشت .

انواع شیرینی ها :
امروزه در سطح شهر ، تعداد زیادی مغازه شیرینی فروشی وجود دارد که انواع شیرینی های تر و خشک را طبخ نموده و در ویترین های مغازه در معرض نمایش گذاشته اند . در کشور ما ، هر شهر ، شیرینی های خاص خود را دارا می باشد که به عنوان سوغاتی مورد استفاده شهرهای دیگر واقع می شود . شیرینی های تهیه شده در هر شهر جزء سنت آن شهر محسوب می شود برای مثال شیرینی هایی همچون قطاب ، کیک یزدی ، باقلوا ، پشمک یزدی و حاجی بادام توسط استان یزد ارائه می شود و تابلوسازی در یزد نیز هنگام ساخت انواع تابلوهای تبلیغاتی نام این شیرینی ها را در بخشی از تابلو می آورد . استان کرمانشاه شیرینی هایی همچون کاک ، نان برنجی و نان خرمایی را به عنوان سوغات معرفی می نماید . سوغات معروف استان قم سوهان است و گیلانی ها رشته خوشکار ، نان پنجره ای ، شیرینی کاکا و کدو حلوایی را ارائه می کنند و گز هم یکی از بهترین سوغات اصفهان محسوب می شود دیگر استان ها نیز انواع متعددی از شیرینی ها را طبخ و روانه بازار می کند اما برخی از شیرینی ها همچون کشمشی ، دانمارکی ، شیرینی آلمانی ، شیرینی نخودچی و دیگر شیرینی های تر توسط کلیه شهرهای ایران طبخ شده و در مغازه های شیرینی فروشی به فروش می رسند .

نقش تابلو مغازه شیرینی فروشی در کسب سود :
تابلو مغازه نقش شگرفی در معرفی برند ایفا می کند و می تواند به طور مستمر و دائم برندینگ شما را به رهگذارانی که از مقابل محل کسب شما در حال عبور و مرور هستند معرفی نماید . با تکرار مستمر و دائم نام برند شما در ذهن رهگذرانی که بارها از مقابل محل کسب شما عبور می کنند برندینگ شما خواه ناخواه در ذهن مشتری نقش می بندد و در زمان نیاز ، نام برند شما اولین چیزی است که از حافظه بلند مدت مشتری به ذهن یادآور می شود و مشتریان را به سمت کسب و کار شما سوق می دهد .

Comments

Popular posts from this blog

موکاپ و انواع آن

لایت باکس تبلیغاتی چیست ؟

تابلوسازی در استان قم | تابلو چلنیوم قم | قیمت تابلو تبلیغاتی در قم